SINGLE_W

SIMPLE.
REDEFINING FITNESS PERFORMANCE.

ENTRENAMENT ONLINE

100% ADAPTAT A LES TEVES NECESSITATS
Programes de preparació física i prescripció d’exercici (ExRx) basats en les necessitats/objectius marcats per la condició física actual, tenint en compte l’accés a material d’entrenament i experiència personal. Els programes es lliuren directament via APP al vostre perfil privat accessible desde qualsevol dispositiu*. Fes’ne seguiment, progressa i avança tot comunicante directament amb el teu coach desde qualsevol lloc. Sense quotes de cancel·lació | Sense contractes

* PC, Android, IOs, Windows

DOMINAR LA PROBABILITAT

ESPECIALITZATS EN MOVIMENT.
ATHL t’ajuda a implementar la Ciència de l’Exercici d’alta probabilitat per assolir els resultats de manera eficaç i efiçient.

Basat en objectius i impulsat en les necessitats individuals dissenyem programes, desde zero, de Força i Acondicionament Físic i/o Prescripció d’Exercici personalitzats.
Entrena a casa, al gimnàs o allà on siguis.

ELS PROGRAMES INCLOUEN:

 L’ÚNICA DIFERÈNCIA entre programes és el nombre de sessions de coaching privat amb el teu especialitsta del l’exercici.

+ Valoració Pre-Exercice
+ 3 setmanes d’inducció continuada

+ Implementació d’ATHL S-Core®
+ Disseny de programa personalitzat
+ Objectius i sessions il·limitades
+ Sessions adaptades a material disponible
+ Coaching calls i consultoria*
+ APP amb perfil privat
SENSE QUOTA DE CANCEL·LACIÓ. SENSE CONTRACTES.

* Atenció personalitzada i consultoria de Dm a Dv de 8 a 20h GMT+2 . Per més informació consulta Termes i condicions. 

PROGRAMA PLUS+


COACHING CALLS MENSUALS
|  DESDE 97.75€/mes

PROFESSIONALITAT I SEGUIMENT. Amb PLUS+ disposes d’entrenament il·limitat més una (1) video coaching call cada mes per revisar, preparar i optimitzar el teu programa d’entrenament i respondre qualsevol pregunta.

Detalls del programa (Fés click aquí):

PLUS+ proporciona entrenaments totalment personalitzats i connexió directa amb el vostre entrenador personal amb missatges de text il·limitats. Progressa i optimitza la teva evolució amb el teu coach i assessor professional online.

+ Durada del programa recomanada: 16 setmanes.
+ Orientat a: Activitat física i salut, Rendiment esportiu.
+ Quota de configuració incial (89€) + quota mensual (97.75€/mes).

SIMPLE. REDEFINING FITNESS PERFORMANCE.

PROGRAMA PREMIUM

COACHING CALLS QUINZENALS  |  DESDE 147.75€/mes

MÉS SUPORT I PROGRESSIÓ. Amb Premium, disposes d’entrenament il·limitat més dues (2) video coaching calls al mes amb el vostre entrenador per mantenir-vos al dia i ajudant-vos a millorar i progressar de manera efiçient.

Detalls del programa (Fés click aquí):

El pla PREMIUM és ideal per a persones que busquen més entrenament i responsabilitat que en un pla PLUS+ amb el doble de sessions de xat de vídeo o telèfon cada mes a més de consultoria il·limitada. Obtingues el nivell òptim d’entrenament, seguiment assessorament individualitzat i responsabilitat amb el teu coach i assessor professional online.

+ Durada del programa recomanada: 16 setmanes.
+ Orientat a: Activitat física i salut, Rendiment esportiu, Reentrenament i readaptació esportiva.
+ Quota de configuració incial (89€) + quota mensual (147.75€/mes).

COM COMENÇAR

ÉS SENZILL

1. ESCOLLIR

Seleccioneu el pla d’entrenament que millor s’adapti a les vostres necessitats i inscriviu-vos a través del pagament ràpid i segur d’ATHL.

2. COMPLETAR

Un cop inscrit, se us redigira al qüestionari d’avaluació i preferències per omplir-lo.

3. RESERVAR CITA

El teu coach rebrà el formulari i estarà impacient per conèixer-te, així que reserva la teva primera sessió immediatament.

4. VALORACIÓ

Comença la teva valoració d’exercici inical amb el sistema ATHL S-Core® per optimitzar progressió i objectius.

Strength and conditioning fitness coach

CONEIX'ME

 L’ÚNICA DIFERÈNCIA entre cada programa és el nombre de sessions de coaching privat amb el vostre preparador físic.

EXPERIÈNCIES DE CLIENTS

 • La millor experiencia que he tingut, gran professional que et fara arribar lluny.
  Pau Subira
  Guide and Business man
 • Now thanks to ATHL, I improved my motor skills, and I became more receptive and prepared.
  Alex Geli
  Media creator & Adventurer
 • Muy profesional, apasionado, comprometido. Recomendable al 100% para cualquier nivel, tanto en indoor como en outdoor. Te cambia la calidad de vida!
  Romina Dolonguevich
  Arquitecta & Outdoor Enthusiast
 • Professionalitat.
  Scott Jordan
  Former freeski WC athlete & Freeski coach
 • After a legendary season up on the mountains as snowboard instructor, my body stoped to respond and be reactive as usual. Luckily I came across this new muscle activation therapy and now, I'm getting back my mobility as before. Every treatment is a new discovery of myself and a nice improvement for my turns! Thanks a lot ATHL!”
  Roberto Capuano
  Snowboard instructor & Mountain enthusiast
 • Genial atenció post operació! Exercicis personalitzats per cada etapa de la recuperació, adaptats al temps lliure de cadascú i al material i ganes de què disposava. Bona aplicació per fer el control i veure els exercicis i encara millor comunicació que facilita molt la pràctica d'aquests. En conclusió, la meva experiència va ser 100% satisfactòria i els resultats immillorables.
  Marc Portet Freixa
  Alpinist and trail runner
 • Professionalism and very good service. Recommendable!
  Ezequiel Picas
  Engineer, Climber and Mountain Guide
 • Els plans personalitzats segons les necessitats de cada un i poder fer-ho des de casa són un avantatge!!! És genial!!!
  Anna Piñol
  Dentist and Outdoor adventurer
 • Si buscas mejorar tu rendimiento físico definitivamente estas en el lugar correcto!
  Nadir Ortolani
  Fitness and Outdoor Enthusiast
 • Albert is amazing. He is always there everytime I need support. I trust on him and on his exercises. Very realiable everything he offers.
  Marco Trungelliti
  ATP Professional Tennis Player
 • Estoy muy contenta con el programa de ejercicios. Desde que empecé a entrenar me siento mucho mejor, sin mis clásicos dolores musculares. Es un programa ameno para hacer en casa ya que no lleva mucho tiempo y, al hacerlo prácticamente todos los días, teniendo resultados.
  Ruth Karzovnik
  Business manager
 • Worked with ATHL.Exercise after a broken ankle during the first couple of weeks of the ski season. Albert was awesome, every session was a major benefit to my recovery. I had skis back on in just over 8 weeks and even got some good turns in before the snow melted. Albert knows his stuff, highly recommended!
  Mike Humphreys
  Engineer & Ski instructor
 • Aplicació molt complerta, fàcil de fer anar i un seguiment inmediat. Les sessions són molt dinàmiques i agraïdes de fer. Top!  ”
  Santi Corral
  Snowboard coach and Mountain bike enthusiast
 • Un màquina, ama su trabajo, te motiva y sobretodo personaliza los ejercicios. Y el trato, muy cercano. 100% recomendable! Encantado con la experiencia!!!
  David Sanitjas
  Social Educator & Dad

FAQ'S

Quant de temps trigare a obtenir el meu programa després registrar-me?

Cada programa per client es construeix des de zero. L’objectiu és programar la avaluació inicial i iniciar la valoració del sistema ATHL S-Core® el més aviat possible. Aixó pot suposar un termini entre 1 i 3 dies des de la inscripció.
De vegades, si un client s’inscriu  en cap de setmana, pot haver-hi un retard addicional.
Apostem perqué tots els clients s’impliquin completament en el seu programa tan aviat com sigui possible.

Què passa si no tinc o vull una subscripció al gimnàs?

Cap problema! Un dels avantatges destacats de treballar amb ATHL és la nostra adaptabilitat als vostres recursos i estil de vida. Treballem amb persones que viatgen, diferencies horaries, horaris ajustats o simplement no volen o no poden anar a un gimnàs comercial. Tot i que un abonament al gimnàs és molt útil per afegir varietat al vostre programa gràcies a una àmplia gamma d’opcions d’equips, no és necessari per veure un grau d’èxit de fitness.

Cada programa es basa en  disponibilitat de material del client. Animo els clients a fer inversions modestes en bandes de resistència, fitballs, TRX o altres aparells que aportin beneficis i acceleren l’assoliment del vostre potencial.

Per què ATHL no publica fotos d'abans i després de clients al seu lloc web?

Simple. Cadascú està en una disposició física i psicològica diferent. ATHLExercise no explota clients perpetuant les estafes de fitness que afecten les xarxes i mitjans de comunicació, no treballa amb màrqueting manipulatiu i/o mètodes que descrediten i malmeten l’àmbit professional. Optem per ajudar a potenciar la millor versió d’un mateix o d’un equip, no la comparació d’una imatge i expectativa manipulada.

PARLEM?

RESERVA UNA VIDEOTRUCADA GRATUÏTA O CONTACTA VIA EMAIL.
Per ajudar-vos a decidir si ATHL.Exercise és adequat per a vosaltres, estaré encantat de conèixen’s a través d’una videotrucada gratuïta. També em pots contactar via email i et respondré en breu.
Sense obligació contractual per consulta.