online sports fitness coach trail
fitness performance coaching progression

REDEFINEIX EL RENDIMENT.
DESENCADENA EL TEU FITNESS.

REDEFINEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA D'ENTRENAMENT
ENTRENAMENT ONLINE PERSONALITZAT.

Embarca’t en un programa d’entrenament 100% personalitzat adequat a les teves necessitats. El coaching online d’ATHL.Exercise ofereix programes de preparació física i prescripció d’exercici personalitzats (ExRx) basats en la vostra condició física actual, objectius i material d’entrenament disponible. Accediu còmodament al vostre programa mitjançant la nostra aplicació fàcil d’utilitzar desde qualsevol dispositiu compatible* i comuniqueu-vos directament amb el vostre entrenador per obtenir orientació i suport.
Incrementa qualitativament el teu entrenament sincronitzant dades desde:

* Compatible amb plataformes PC, Android, IO i Windows

online sports fitness coach mountaineering
online sports fitness coach ATHL

RESULTATS ÒPTIMS AMB
EXPERTS ESPECIALISTES EN MOVIMENT

A ATHL, el nostre equip dedicat implementa la ciència de l’exercici d’alta probabilitat per garantir el vostre èxit. Dissenyem programes personalitzats de Força i Condicionament i Prescripció d’exercici des de zero. Programes impulsats pels teus objectius i necessitats individuals. Tant si prefereixes fer exercici a casa, al gimnàs o de viatge, estas cobert.

EL PLA INCLOU

"THE PROGRAM"

+ Evaluació inicial prèvia a l’exercici
+ Disseny de programes personalitzats
+ Sessions il·limitades
+ Entrenaments basats en equip
+ Coaching remot 1 en 1
+ Anàlisi de vídeo de moviment especialitzat
+ Consultoria de coaching quinzenal*
+ Missatgeria il·limitada 24/7*
+ Seguiment personalitzat
+ Accés a l’aplicació amb perfil privat
.

*Atenció i assessorament personalitzats disponibles de dilluns a divendres de 8h a 20h GMT+2. Consulteu els nostres Termes i Condicions per obtenir més detalls.

online sports fitness coach skiing

EMPODERANT L'ÈXIT
ABRAÇA LES EXPECTATIVAS DEL FITNESS

A ATHL.Exercise, reconeixem la singularitat de les necessitats i objectius de cada individu. Per oferir la màxima precisió en el vostre viatge de fitness, és per això que oferim:

Plaçes limitades
Programes personalitzats 1 a 1
Programes d’exercicis supervisats 1 a 1
Sense despeses de cancel·lació.
Garantia. Cancel·la en qualsevol moment.

* Actualització d’estat mensual. Contacta per a consultes i disponibilitat.

COM COMENÇAR
FER EL PRIMER PAS ÉS FÀCIL.

1. REGISTRE’T

Seleccioneu el pla d’entrenament i registreu-vos de manera segura mitjançant el sistema de pagament ràpid i fiable d’ATHL.

2. COMPLETA

Un cop us registreu, se us dirigirà a un qüestionari d’avaluació i preferències per proporcionar-nos informació essencial.

3. RESERVA

El vostre entrenador dedicat rebrà el formulari i estarà encantat de conèixer-vos. Programeu la vostra primera sessió amb promptitud.

4. AVALUACIÓ

Embarca’t en l’avaluació inicial de l’exercici, impulsat pel sistema d’avantguarda ATHL S-Core®, que optimitza la progressió i l’assoliment dels objectius.

online sports fitness coach snowboarding

ATHL PREMIUM PLAN

ELEVA EL TEU ENTRENAMENT. REDEFINE YOUR FITNESS

Desbloqueja un suport elevat i un progrés accelerat mitjançant el nostre programa Premium. Aconsegueix accés a un programa personalitzat amb sessions d’entrenament il·limitades, suport professional i beneficia’t de dues (2) video trucades de coaching al mes, assegurant-te que segueixes el camí i maximitza els teus resultats. El pla Premium està dissenyat per a persones que desitgen un nivell d’entrenament superior, un gran de responsabilitat i orientació personalitzada.

Detalls i preu:

Durada recomanada: 16 setmanes.
Orientacions: Salut-fitness, Rendiment esportiu, Post lesió.
Preu:
Sense despeses de cancel·lació.
Cancel·la en qualsevol moment.

ESCOLTA ELS NOSTRES CLIENTS SATISFETS

 • La millor experiencia que he tingut, gran professional que et fara arribar lluny.
  Pau Subira
  Guide and Business man
 • Now thanks to ATHL, I improved my motor skills, and I became more receptive and prepared.
  Alex Geli
  Media creator & Adventurer
 • Muy profesional, apasionado, comprometido. Recomendable al 100% para cualquier nivel, tanto en indoor como en outdoor. Te cambia la calidad de vida!
  Romina Dolonguevich
  Arquitecta & Outdoor Enthusiast
 • Professionalitat.
  Scott Jordan
  Former freeski WC athlete & Freeski coach
 • After a legendary season up on the mountains as snowboard instructor, my body stoped to respond and be reactive as usual. Luckily I came across this new muscle activation therapy and now, I'm getting back my mobility as before. Every treatment is a new discovery of myself and a nice improvement for my turns! Thanks a lot ATHL!”
  Roberto Capuano
  Snowboard instructor & Mountain enthusiast
 • Genial atenció post operació! Exercicis personalitzats per cada etapa de la recuperació, adaptats al temps lliure de cadascú i al material i ganes de què disposava. Bona aplicació per fer el control i veure els exercicis i encara millor comunicació que facilita molt la pràctica d'aquests. En conclusió, la meva experiència va ser 100% satisfactòria i els resultats immillorables.
  Marc Portet Freixa
  Alpinist and trail runner
 • Professionalism and very good service. Recommendable!
  Ezequiel Picas
  Engineer, Climber and Mountain Guide
 • Els plans personalitzats segons les necessitats de cada un i poder fer-ho des de casa són un avantatge!!! És genial!!!
  Anna Piñol
  Dentist and Outdoor adventurer
 • Si buscas mejorar tu rendimiento físico definitivamente estas en el lugar correcto!
  Nadir Ortolani
  Fitness and Outdoor Enthusiast
 • Albert is amazing. He is always there everytime I need support. I trust on him and on his exercises. Very realiable everything he offers.
  Marco Trungelliti
  ATP Professional Tennis Player
 • Estoy muy contenta con el programa de ejercicios. Desde que empecé a entrenar me siento mucho mejor, sin mis clásicos dolores musculares. Es un programa ameno para hacer en casa ya que no lleva mucho tiempo y, al hacerlo prácticamente todos los días, teniendo resultados.
  Ruth Karzovnik
  Business manager
 • Worked with ATHL.Exercise after a broken ankle during the first couple of weeks of the ski season. Albert was awesome, every session was a major benefit to my recovery. I had skis back on in just over 8 weeks and even got some good turns in before the snow melted. Albert knows his stuff, highly recommended!
  Mike Humphreys
  Engineer & Ski instructor
 • Aplicació molt complerta, fàcil de fer anar i un seguiment inmediat. Les sessions són molt dinàmiques i agraïdes de fer. Top!  ”
  Santi Corral
  Snowboard coach and Mountain bike enthusiast
 • Un màquina, ama su trabajo, te motiva y sobretodo personaliza los ejercicios. Y el trato, muy cercano. 100% recomendable! Encantado con la experiencia!!!
  David Sanitjas
  Social Educator & Dad
online sports fitness coach mountainbiking

FAQ'S

Què és l'entrenament online i com funciona?

L’entrenament físic en línia és una manera convenient de rebre orientació i suport personalitzats a distància. El procés comença amb una avaluació inicial i l’establiment d’objectius per entendre les vostres necessitats. El teu entrenador dissenyarà un programa d’entrenament personalitzat i adaptat als teus objectius. El programa es lliura mitjançant una plataforma en línia o una aplicació mòbil, accessible des de qualsevol dispositiu. Els canals de comunicació com el correu electrònic, les aplicacions de missatgeria i les videotrucades s’utilitzen com a suport. El seguiment del progrés i les visites periòdiques garanteixen la responsabilitat. L’entrenament remot ofereix flexibilitat en la programació i la ubicació, adequat per a persones ocupades. Proporciona orientació i suport professional en temps real, ajudant-te a assolir els teus objectius de fitness.

Com es personalitza el meu programa segons els meus objectius i necessitats especifiques?

El nostre entrenament físic en línia ofereix un programa d’entrenament personalitzat dissenyat específicament per als vostres objectius i necessitats. Els nostres entrenadors avaluen els vostres objectius, preferències, limitacions i temps disponible per crear un pla personalitzat. El programa inclou exercicis personalitzats, nivells d’intensitat i mètodes d’entrenament. Es fan modificacions per adaptar-se a limitacions o consideracions especials. Les visites i comentaris periòdics garanteixen que el programa es mantingui alineat amb els vostres objectius. Amb el nostre enfocament personalitzat, podeu aconseguir resultats òptims i èxit en el vostre viatge de fitness.

Com puc comunicarme amb el meu entrenador i rebre assistència?

A ATHL.Exercise prioritzem la comunicació i el suport als nostres clients. Podeu connectar fàcilment amb el vostre entrenador de fitness en línia a través de diversos canals de comunicació, incloses aplicacions de missatgeria i videotrucades programades. Els nostres entrenadors es dediquen a oferir respostes i orientació ràpides durant tot el vostre viatge de fitness.

La comoditat de la missatgeria instantània us permet contactar amb el vostre entrenador les 24 hores del dia. Entenem la importància d’una assistència oportuna i volem atendre les vostres consultes i inquietuds ràpidament. Tingueu la seguretat que els nostres entrenadors es comprometen a oferir-vos el nivell de suport que necessiteu per assolir els vostres objectius de fitness.

Per programar cites o més consultes, consulteu la pàgina de contacte del nostre lloc web.

Puc parlar amb vosaltres per més informació abans d'unir-me?

Absolutament! Només has de reservar una consulta GRATUÏTA per parlar amb un entrenador d’ATHL.Exercise directament sobre els nostres serveis a través de Google Meet i discutir les teves necessitats i els detalls del programa.

Podeu reservar-ho aquí: ATHL | Portal de reserva de cites

Tingueu en compte que si reserveu aquesta trucada i no assistiu a l’hora prevista dins dels 5 minuts de l’hora d’inici, l’entrenador deixarà la trucada i continuarà amb la seva jornada laboral.

ATHL_APO

CONTACTE AMB NOSALTRES

PROGRAMA UNA VIDEOTRUCADA GRATUÏTA O POSA’T EN CONTACTE PER CORREU ELECTRÒNIC.
Entenem la importància de prendre la decisió correcta per al vostre viatge de fitness. Per ajudar-vos a determinar si ATHL.Exercise és l’adequat per a vosaltres, estic encantat de conèixer-vos durant una videotrucada gratuïta. També podeu contactar amb mi per correu electrònic i us respondré en breu.