[Cat]     [Cas]     [Eng]

VISIÓ

Redefinir la forma física de les persones.

MISSIÓ

Personalitzar les Ciències de l’exercici per augmentar la forma física i la prevenció de lesions millorant la qualitat de l’activitat física per a la salut i el rendiment esportiu.

VALORS

· Responsabilitat
· Adaptabilitat
· Esforç
· Perseverança
· Passió

IMPULS

Basats en la passió i l’enginy, ens esforcem per oferir solucions i progressos mitjançant la programació d’exercici i la força i l’ acondicionament físic per millorar la salut i el rendiment humà.

QUI SÓC

Em dic Albert Piñol (MA, MSc, DHE, DE), fundador d’ATHL.Exercise. Com a snowboarder professional, paral·lament vaig desenvolupar les meves habilitats com a professional en ciències de l’exercici i l’esport.

Amb més de 20 anys d’experiència ajudant esportistes en  acadèmies esportives, equips nacionals i esports outdoor he construit ATHL. La plataforma, que combina les últimes aplicacions de Ciències de l’exercici amb tecnologia innovadora, per desenvolupar totes les teves capacitats i potencial. Visita el meu perfil de LI.

LA MEVA HISTÒRIA

Vaig créixer al camp, just abans de la serralada dels Pirineus on jugava fora, hoquei patins, bàsquet i tennis, anava en bicicleta, feia senderisme, esquí, skateboard i snowboard sense destacar en res. Simplement m’entusiasmava aprendre. Jove, sense talent innat i amb objectius clars vaig començar tard a l’escena de la competició l’any 2007, on desprès vaig fer el salt a l’escena internacional el 2011 lluitant als rankings del World Snowboard Point List. Anys d’autosuperació per poder gaudir i enfortar-me als circuits internacionals amb amics i companys fins al 2018. El que va donar sentit a la meva història, inclús fora de la meva carrera de surf de neu, no va ser només aconseguir certs èxits, assolir objectius, millorar i compartir un viatge increïble, també van ser els processos de lesió i recuperació. Al final, superar els reptes que es presentaven.

Em vaig centrar en les Ciències de l’exercici i la preparació física després de diverses lesions importants per ajudar a assolir els meus objectius, que va acabant donant qualitat i longevitat a la meva carrera professional no només com a esportista sino com a especialista en Ciències de l’exercici i l’esport portant-me a desenvolupar les meves habilitats a Andorra, Canadà, Süissa, Japó, Australia i Espanya. Personalment ara, un dels meus objectius és ajudar a a buscar solucions a través de l’activitat física per millorar la salut i el rendiment esportiu.

PARLEM?

Vols saber-ne més o resoldre preguntes? Envia’m un missatge.

Albert Piñol (MA, MSc, DHE, DE) / Especialista en Ciéncies de l’Exercici