MISSIÓ

Personalitzar les Ciències de l’exercici per augmentar la forma física i la prevenció de lesions millorant la qualitat de l’activitat física per a la salut i el rendiment esportiu.

IMPULS

Basats en la passió i l’enginy, ens esforcem per oferir solucions i progressos mitjançant la programació d’exercici i la força i l’ acondicionament físic per millorar la salut i el rendiment humà.

QUI SÓC

Em dic Albert Piñol (MA, MSc, DHE, DE), fundador d’ATHL.Exercise. Com a snowboarder professional, paral·lament vaig desenvolupar les meves habilitats com a professional en Ciències de l’Exercici i l’Esport.

Amb més de 20 anys d’experiència ajudant esportistes en clubs, acadèmies esportives, equips nacionals, escoles de neu i esports outdoor he construit ATHL. La plataforma, que combina les últimes aplicacions de Ciències de l’exercici amb tecnologia innovadora, per desenvolupar totes les teves capacitats al màxim nivell. Visita el meu perfil de LI.

Responsabilitat | Adaptabilitat | Esforç | Perseverança | Passió

LA MEVA HISTÒRIA

Vaig créixer al camp, just abans de la serralada dels Pirineus on jugava fora, hoquei patins, bàsquet i tennis, anava en bicicleta, feia senderisme, esquí, skateboard i snowboard sense destacar en res. Simplement m’entusiasmava aprendre. Jove, sense talent innat i amb objectius clars vaig començar tard a l’escena de la competició l’any 2007, on desprès vaig fer el salt a l’escena internacional el 2011 lluitant als rankings del World Snowboard Point List. Anys d’autosuperació per poder gaudir i enfortar-me als circuits internacionals fins al 2018. El que va donar sentit a la meva història, inclús fora de la meva carrera de surf de neu, no va ser només aconseguir èxits, assolir objectius, millorar i compartir un viatge increïble, també van ser els processos de lesió i recuperació. Al final, superar els reptes que es presentaven.

Em vaig centrar en les Ciències de l’exercici i la preparació física el 2007 després de diverses lesions importants per ajudar a assolir els meus objectius, que va acabant donant qualitat i longevitat a la meva carrera professional no només com a esportista sino com a especialista en Ciències de l’exercici i l’esport portant-me a desenvolupar les meves habilitats a Andorra, Canadà, Süissa, Japó, Australia i Espanya. Personalment ara, un dels meus objectius és ajudar a a buscar solucions a través de l’activitat física per millorar la salut i el rendiment esportiu.

PARLEM?

RESERVA UNA VIDEOTRUCADA GRATUÏTA O CONTACTA VIA EMAIL.
Per ajudar-vos a decidir si ATHL.Exercise és adequat per a vosaltres, estaré encantat de conèixen’s a través d’una videotrucada gratuïta. També em pots contactar via email i et respondré en breu.
Sense obligació contractual per consulta.