Qué és l'Activació Muscular o MAT?

L’estrès, el trauma i l’ús excessiu de l’aparell locomotor crean inflamació resultant que altera la comunicació del sistema neuromuscular creant debilitats neurològiques. Aquestes afectan la capacitat dels musculs de contreure’s eficaçment. L’activació muscular o MAT és un sistema que revisa el sistema neuromuscular, avalua la connexió sistema nervios / funcionament muscular, corregint i optimitzant el sistema quan aquest no funciona adequadament.

Perque serveix MAT?
Millorar la salud neuromusucluar
Millorar el rendiment funcional
Prevenció de lesións

Qué És La Preparació Física Online?

La preparació física sincronitza l’execució de múltiples programes de fitness per beneficiari la salut i el rendiment esportiu. La Planificació i prescripció individualitzada juntament amb l’avaluació de les 5 àrees  del fitness ens permet augmentar la probabilitat d’adaptació i exit empenyent la condició fisica al següent nivell. Programes de prepració física sota la supervisió d’un professional amb access i seguiment online 24/7.

Perque serveix la preparació física?
Millorar la condició física
Incrementar el rendiment
Mitigar/Prevenir el risc de lesió

"ATHL S-CORE®, WHERE PRACTICE MAKES IMPROVEMENT"

Qué És La Readaptació Esportiva?

Programes de prescripció d’exercici orientats amb una visió d’acondicionament físic per millorar l’aprenentatge motor, la capacitat funcional i augmentar la prevenció de lesions després d’etapes lesionals. Restaurem la funció de la zona en particular per posteriorment integrarla a l’activitat normal avaluant les 5 àrees l’espectre del fitness. Aixó ens permet navegar cada escenari i guiar-te per assolir i retornar a la teva condició física.

Perque serveix l’activitat física per la salut?
Incrementar la funció i el rendiment
Optimitzar la progressió post lesió
Mitigar el risc de lesió i recaiguda

Strength and conditioning fitness coach

Qué És L'Activitat Física Per La Salut?

Un programa de salut-fitness és una eina molt eficaç per progressar, restaurar i optimitzar la forma física de les persones, pacients i població. Millora aspectes com la salut, el benestar, optimitzar la funció corporal, disminuint el risc de malaltia. Els programes d’activitat física i salut online és un servei guiat i de seguiment sota supervisió d’un professional amb access 24/7. Guia de prescripció i seguiment allà on siguis, millora la teva salut on vulguis.

Perque serveix l’activitat física per la salut?
Implementa habits saludables
Millora el fitness
Prevenció del risc de malaltia

Qué Són Les Valoracions i Tests?

Próximament

F2F

PARLEM? / LET'S TALK?

Envia’m un missatge / Enviame un mensaje / Contact me.

Albert Piñol (MA, MSc, TES, TE) / Exercise Science Specialist

REDEFINEIX EL TEU FITNESS,
ÉS L'HORA.

SINGLE_W