MISSIÓ

Personalitzar les Ciències de l’exercici per augmentar la forma física i la prevenció de lesions millorant la qualitat de l’activitat física per a la salut i el rendiment esportiu.

IMPULS

Basats en la passió i l’enginy, ens esforcem per oferir solucions i progressos mitjançant la programació d’exercici i la força i l’ acondicionament físic per millorar la salut i el rendiment humà.

QUI SÓC

Em dic Albert Piñol (MA, MSc, DHE, DE), fundador d’ATHL.Exercise. Com a snowboarder professional, paral·lament vaig desenvolupar les meves habilitats com a professional en Ciències de l’Exercici i l’Esport.

Amb més de 20 anys d’experiència ajudant esportistes en clubs, acadèmies esportives, equips nacionals, escoles de neu i esports outdoor he construit ATHL. La plataforma, que combina les últimes aplicacions de Ciències de l’exercici amb tecnologia innovadora, per desenvolupar totes les teves capacitats al màxim nivell. Visita el meu Instagram i el meu perfil de LI.

Responsabilitat | Adaptabilitat | Esforç | Perseverança | Passió

LA MEVA HISTÒRIA

En créixer al camp a prop de la serralada dels Pirineus, m’agradaven els esports les activitats a l’aire lliure com hoquei patins, bàsquet, tennis, bicicleta, senderisme, esquí, monopatí i surf de neu. Tot i que no vaig destacar en cap esport en concret, sempre vaig tenir ganes d’aprendre i explorar. Va ser l’any 2007 quan vaig entrar a l’escena de l’snowboard de competició, començant tard sense talent innat però amb objectius clars. No obstant això, l’any 2011 vaig fer el salt a l’escenari internacional, pujant al rànquing de la World Snowboard Point List. A través d’anys de superació personal, vaig trobar el meu lloc a la comunitat internacional del surf de neu fins al 2018.

El que realment va donar sentit al meu viatge, tant dins com més enllà del surf de neu, no van ser només els èxits, els objectius assolits i les increïbles experiències compartides, sinó també els reptes als quals s’enfrontava durant els processos de recuperació i lesions. Superar aquests obstacles es va convertir en una part integral de la meva història.

A causa de diverses lesions importants, vaig decidir centrar-me en la ciència de l’exercici i la forma física, que no només em van ajudar a assolir els meus objectius personals sinó que també van proporcionar qualitat i longevitat a la meva carrera professional. Com a especialista en ciències de l’exercici i de l’esport, he tingut l’oportunitat de treballar a diversos països com Andorra, Canadà, Suïssa, Japó, Austràlia i Espanya. El meu objectiu actual és utilitzar l’activitat física com a mitjà per trobar solucions que millorin tant la salut com el rendiment esportiu.

PARLEM?

Strength and conditioning coach

RESERVA UNA VIDEOTRUCADA GRATUÏTA O CONTACTA VIA EMAIL.
Per ajudar-vos a decidir si ATHL.Exercise és adequat per a vosaltres, estaré encantat de conèixen’s a través d’una videotrucada gratuïta. També em pots contactar via email i et respondré en breu.
Sense obligació contractual per consulta.